RAGIONALNE ZVIJEZDE NA STORYJEVOM PARTYJU: O Breninom šeširu i dalje se priča, a oni su odlučili više ne surađivati

Prošlogodišnji Story Hall of Fame privukao je najveći broj regionalnih zvijezda do sada.

Robert Gašpert

Bliži se najiščekivaniji događaj u Hrvatskoj i regiji na kojem će redakcija magazina Story ugostiti nekoliko stotina estradnjaka koji će prošetati najdužim crvenim tepihom.

Za mnoge zvijezde ovo je prilika da zablistaju u najljepšim toaletama i odijelima, a mi smo se odlučili podsjetiti vas na najupečatljivije trenutke s ranijih Story Hall of Fame događaja.

Prošlogodišnji Story Hall of Fame bio je rekordan po broju regionalnih zvijezda koji su sudjelovali na ovom popularnom eventu. Jedni su svoj trag ostavili zanimljivim modnim izdanjima, a drugi su svjetla reflektora iskoristili kako bi nam otkrili buduće planove u karijeri.

1. Lepa Brena

Robert Gašpert 

Najveća regionalna zvijezda je za najglamurozniji događaj u Hrvatskoj odabrala žutu haljinu s visokim prorezom koja je istaknula njene vitke noge. Brenina modna kreacija bila je ukrašena kristalima, a odličan dodatak bio je grandiozni šešir o kojem se i danas priča.

2. Dino Merlin

Robert Gašpert 

Omiljeni bosanskohercegovački pjevač voli pomicati granice u odijevanju pa je crvenim tepihom prošetao u crnom odijelu čiji je sjaj 'zabljesnuo' prisutne kamere te crvenoj košulji sa zebrastim uzorkom. Društvo mu je pravila slovenska pjevačica Senidah te su u kratkom razgovoru priznali da, nakon pjesme 'Dođi', više neće snimati zajedničke duete.

Robert Gašpert 

'Nećemo više raditi duete, ne može tako. To je jednom. Mi se jako lijepo družimo, jako volim njezin talent. To je potpuno novi brend, novo otkriće posljednjih godina za cijeli svijet koji razumije što ona pjeva. Osvježila je scenu i vrlo je drugačija', zaključio je Dino.

3. Senidah

Robert Gašpert 

Slovenka se 'držala riječi' te s Dinom Merlinom, od tad, nije snimila duet, no njezina je karijera svejedno išla uzlaznom putanjom.

Senidah je zablistala u crnom 'vamp' izdanju, midi haljini s korzetom i satenskim materijalom uz koju je iskombinirala mrežaste čarape, sandale sa srebrnim cirkonima i srebrnu torbicu sa resicama. Kosu je stilizirala u glamurozne valove, a look je 'začinila' crnim trendi sunčanim naočalama i tamnim ružem za usne.

4. Nataša Bekvalac

Robert Gašpert 

Novosađanka je na zagrebački crveni tepih, zaista, donijela dašak 'srpske Atene'. Pjevačica je istaknula svoju vitku liniju u jednostavnoj dugoj haljini puder boje s potpisom njezinog prijatelja i dizajnera Mihana Momose koju je, kao i uvijek, za nju pomno odabrala njezina sestra, stilistica Kristina Bekvalac. Stigla je odlično raspoložena, veselo je pozirala i s kolegicama Jelenom Rozgom i Sarom Jo.

5. Sara Jo

Robert Gašpert 

Sara Jo je, osim po velikim hitovima, poznata i kao netko tko postavlja trendove u odijevanju. Pop zvijezda kući je odnijela nagradu Shooting star, a pojavila se u romantičnoj kreaciji Mihana Momose. U kratkom razgovoru na crvenom tepihu Sara nam je otkrila kako se jako veseli 'poznatim i dragim licima, a posebno Franki s kojom je stalno na liniji'.

 Više fotografija s prošlogodišnjeg Story Hall of Famea pogledjate u galeriji.

Robert Gašpert Modne kombinacije regionalnih zvijezda na Story Hall of Fameu 2022.