'TAD NAS JE ZAUSTAVILA POLICIJA': Poznati estradni menadžer prisjetio se zajedničkih trenutaka s Jasminom Stavrosom

Ivica Bubalo prisjetio se druženja s pokojnim Jasminom Stavrosom.

Ivo Čagalj/Pixsell

Domaću glazbenu scenu danas je pogodila tužna vijest. U 69. godini života preminuo je Jasmin Stavros od kojeg su se oprostile brojne kolege. Posljednje zbogom splitskom pjevaču je izrekao i etradni menadžer Ivica Bubalo koji se prisjetio nekih zajedničkih anegdota.

Facebook 

'Naviru mi uspomene cilo jutro na njega. Bija san siguran da će se izvuć iz ovoga. On je bia uporan i jak u svemu. U ovom poslu kad želiš biti najbolji u nečemu, a on je želio biti, kao što svi koji se uhvate mikrofona žele i da najbolji način zadovolje publiku, e on je to bia, ka zabavljač je to bia i osta i ne znam ko će bit to ka on ili mu doć iti blizu da ga prestigne.

Puste gaže smo imali, po selima, Dalmaciji... Bija je pravi užitak s njim putovat, bija je dosta duhovit.

Story arhiva 

Tamo negdi ‘78. ili ‘79. godine piva je u Unešiću, bilo je milijun ljudi. On je provokativno započea ‘Marjane, Marjane‘. Publika je nastavila, on je sta. Na povratku nas je spriječilo auto od policije. Tu smo dvi tri ure s njima proveli. U to vrime nije se javno smilo to pivat, bilo je prešutno zabranjeno. Jedva smo se izvukli. Onda je on opet za tjedan dana negdi napravija isto. Počea bi ‘Marjane, Marajne‘ i publika bi nastavila.

Najviše u životu me fascinira kao bubnjar. Da je ostao u Americi, ne bi mu bilo kraja, on je u rangu najvećih svjetskih bubnjara. Teško mi je u srcu radi njega. Želio bi izraziti sućut cijeloj njegovoj obitelji, duboko saučešće.‘ rekao je Bubalo za Slobodnu Dalmaciju.