IVANA KNOLL DOČEKALA NOVU GODINU S HOLIVUDSKIM GLUMCEM: Partijali su u toplom Miamiju

Ivana Knoll dočekala je 2023. godinu u Miamiju u društvu glumca Jamieja Foxxa.

Profimedia

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll objavila je snimke druženja s glumcem i pjevačem Jamiejem Foxxom.

Naime, Ivana je 2023. godinu dočekala u toplom Miamiju, koji je jedna od omiljenih destinacija slavnog glumca, a upravo je u njegovom društvu slavila u jednom noćnom klubu.

Instagram 

'Moj prijatelj Jaime Foxx je stigao. Miami gori', napisala je Ivana uz jednu od snimki.

Ivana i Jamie upoznali su se u prošlog ljeta na otoku Capriju u Italiji, točnije na dobrotvornoj gala večeri LuisaVia Roma za UNICEF. Kako je tada sama otkrila, on joj je prišao na ulici te pohvalio njen izgled. No to nije sve.

Instagram 

Jamie ju je zatim zapratio na Instagramu na kojem je postala prava zvijezda od Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Tamo je otišla s nešto manje od 400 tisuća obožavatelja, a trenutno ih broji 3,6 milijuna.

Posjetimo, osim svojim glumačkim i pjevačkim talentom, Jamie je puno pažnje privlačio i višegodišnjom, tajnom vezom s glumicom Katie Holmes koju su dugo skrivali zbog prijetnji njenog bivšeg supruga Toma Cruisea koji ih je i upoznao.

Naime, Tom je rekao Kate da ako je pet godina od razvoda vide s drugim muškarcem da će joj uzeti njihovu kćerkicu Suri Cruise. Tako se barem pričalo, no srećom, takva je drama izbjegnuta, a Tom Suri navodno nije vidio godinama.

Prvi put su viđeni u kolovozu 2013. kako plešu zajedno na jednom događanju. Dva mjeseca kasnije je Foxx negirao da su on i Katie u vezi. 'Glasine su 100 posto neistinite. Ustvari, prilično je urnebesno jer smo samo plesali na dobrotvornom događanju skupa sa ostalim ljudima', istaknuo je Jamie tada.

Profimedia 

No par je u veljači 2015. snimljen kako se drži za ruke i bilo je nemoguće da dvije slavne osobe sakriju zajedničke izlaske. Američki mediji su čak pisali da je Katie nosila periku dok je išla naći se s glumcem u hotelu, a sve kako ju nitko ne bi prepoznao.

Navodno su prekinuli zbog njegovih prevara.