POPULARNI PJEVAČ BIO JE PRVA LJUBAV ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Imali su burnu vezu, a šuškalo se da ju je ostavio zbog druge

Aleksandra Prijović uživa u skladnom braku s Filipom Živojinovićem, no rijetko tko zna da je nekada bila u vezi s popularnim pjevačem.

Instagram

Pjevačica Aleksandra Prijović je prije supruga Filipa Živojinovića s kojim ima sina Aleksandra, bila u vezi s Ljubom Perućicom. Međutim, na samom početku karijere njen dečko bio je Amar Gile Jašarspahić.

Instagram 

Prošlo je više od 10 godina otkako je Amar Gile pobijedio na glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda' i tako proslavio i sebe i svoj rodni kraj - Kakanj.

Osim po pjesmama i nevjerojatnom glasu, publika ga iz tog razdoblja pamti i po ljubavima koje je imao.

Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo djevojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspjela osvojiti njegovo srce - Aleksandra Prijović.

Instagram 

Njihova veza bila je veoma burna, a oni su poslije nekoliko prekida i pomirenja još 2013. godine stavili točku na svoj ljubavni odnos. Tada se pričalo da je Amar ostavio Aleksandru zbog druge djevojke. Inače, Aleksandra i Gile su 2014. godine objavili duetsku pjesmu pod nazivom 'Ma pusti ponos'.

'Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pjevačice od nje. Ali to a njom je bio zanos, nešto dječje, nije bila to neka veza', rekao je svojedobno Amar pa dodao:

Aleksandra Prijović i Amar Gile Jašarspahić bili su u vezi  YouTube

'Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pjesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali već dugo nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cijenim i poštujem. Sve što je bilo, dogodilo se davno i nismo se rastali u svađi'.

Gile je nakon veze s Aleksandrom uplovio u bračnu luku sa suprugom Enom. Dobili su sina, ali brak im nije opstao. Nakon razvoda uplovio je u novu vezu te nedavno dobio još jednog sina.