SEVERINA NE KRIJE DA JU JE OČARAO OVAJ MUŠKARAC: Podijelila snimku zgodnog Slovenca s kojim se već ranije družila

Severina je na društvenim mrežama objavila video Luke Dončića dok zabija koš u jednoj od utakmica svoje karijere.

Matea Smolčić Senčar

Severina Vučković ne krije koliko jeočarana uspjehom slovenskog košarkaša Luke Dončića pa mu je posvetila objavu na svojoj Instagram priči.

Pjevačica je na društvenim mrežama objavila video u kojem Dončić zabija koš te je za natpis stavila emotikon 'pljeska'. Njezinu priču podijelio je i sam Slovenac na svom Instagram profilu.

Instagram 

Podsjetimo, Severina i Luka prijateljuju već neko vrijeme te se prate na društvenim mrežama. Košarkaš je pjevačičin veliki obožavatelj te ju je bio angažirao da mu pjeva na zabavi povodom potpisivanja ugovora s Dallas Mavericksima.

Vučković je tada sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila atmosferu koja je prevladavala na Dončićevoj proslavi.

'Bila je to predivna noć s prekrasnim ljudima. Čast mi je i zadovoljstvo stajati kraj Luke Dončića, koji je ispisao dio povijesti', napisala je Severina svojevremeno.

Instagram 

Podsjetimo, nedavno je osvanula pjevačičina fotografija iz 2008. godine s jednim od najzgodnijih domaćih sportaša - Gordanom Kožuljem.

Seve je prije 14 godina kupila prvih 50 ulaznica za svoj humanitarni koncert koji je održala u prosincu iste godine. Karte je darovala štićenicima Doma za nezbrinutu djecu koja su željela studirati.

Petar Galebov/Pixsell 

Na koncert pozivam baš sve zgodne dečke’ poručila je tada Severina koja je zablistala u rozoj haljini.