SUPRUG MILIJUNAŠ JOJ SVE PRIUŠTIO: Ovako je najbogatija pjevačica s estrade izgledala prije svih estetskih operacija

Neke poznate dame bi fotografije iz prošlosti najradije uništile zauvijek, a jedna od njih je i najbogatija pjevačica s estrade - Dijana Janković, poznatija kao Didi J.

Instagram

Neke poznate dame bi fotografije iz prošlosti najradije uništile zauvijek kako ne bismo vidjeli što su sve mijenjale na sebi. S druge strane, ima i onih koje ništa ne kriju i otvoreno pričaju o svim estetskim operacijama.

Pronaći damu na javnoj sceni koja apsolutno ništa nije mijenjala na sebi gotovo je nemoguća misija. Postoje i one koju su doslovno promijenile osobni opis te ih na fotografijama iz prošlosti vrlo teško prepoznajemo, kao i one koje su umjerenim estetskim korekcijama svoju ljepotu samo naglasile.

Instagram 

Čim zarade više novca, a ima i onih koji dižu kredite, najčešće najprije povećaju usne i grudi ili smanje nos. U posljednje vrijeme, nerijetko se radi i 'holivudski osmijeh'.

Jedna od tih dama je i najbogatija pjevačica s estrade - Dijana Janković, poznatija kao Didi J.

Dijana već godinama gradi inozemnu karijeru, a malo je poznato da se pjevanjem počela baviti još 2010. godine.

Instagram 

Pjevačica se od tada dosta promijenila. Na jednoj Instagram stranici pojavila se njena fotografija iz mlađih dana koja se znatno razlikuje od njenog sadašnjeg izgleda.

Instagram 

Iz prilloženog se vidi kako je Dijana povećala usne, ali i operirala nos. Zanimljiva činjenica je da su se mnogi našalili na račun istog u komentarima, s obzirom na to da joj nos i sada izgleda veće, barem na priloženim fotkama, ne zna se je li zaista tražila da joj nos bude duži ili su u pitanju samo loše konture istog.

Podsjetimo,  Dijana se 2013. godine udala za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka, Danijela Rokvića. Spektakularno vjenčanje je održano u luksuznom restoranu u Monte Carlu. Dijanina vjenčanica bila je napravljena u ateljeu poznatog dizajnera Carla Pignatellija u Milanu.

Od supruga je na poklon dobila luksuzni Bvlgari nakit, izrađen od ružičastog zlata s dijamantima. Također je dobila automobil marke Porsche koji je tada vrijedio između 50 i 70 000 dolara, a na registarskoj tablici je pisalo njezino umjetničko ime 'Didi'. Bračni par, kad je u Beogradu, boravi u kući od 500 kvadratnih metara i imaju četiri kućne pomoćnice.

Dijanin ormar vrijedi kao pola kuće, a svojedobno je izjavila da je samo u cipele uložila oko 200 000 eura. Iako je pričala da je na njoj sve prirodno, pretpostavlja se i da je ugradila silikone u grudi.

Didi je 3. srpnja 2020. godine rodila djevojčicu kojoj je dala ime Diana.