NJEGOVO ZANIMANJE ĆE VAS ZBUNITI: Srpski predstavnik na Eurosongu nije pjevač, evo čime se zapravo bavi

Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, ovogodišnji je predstavnik Srbije na Eurosongu.

Instagram

Luke Black ovogodišnji je predstavnik Srbije na Eurosongu, a već dugo živi u Velikoj Britaniji u kojoj se i održava najveće europsko glazbeno natjecanje.

'Srbija mi mnogo nedostaje. Nikad se ne bih preselio u Englesku da sam mogao ovdje napraviti neku glazbenu karijeru isprva', rekao je.

'Ja sad živim u Londonu. Radim normalan posao. Radio sam i u restoranu prije ovoga. Sad radim u izdavačkoj kući, radim kao menadžer. Ne mogu sad sve pohvatati, sa menadžeriranjem sebe i drugih umjetnika', istaknuo je Luke Black kroz smijeh.

'Svi su tamo znali da se idem u Srbiju natjecati. Moj šef je 'lud' čovjek. Podržava me, super mi je ta njihova fleksibilnost. Rekao mi je: 'Da, da, idi, slobodno'. Javio sam mu baš da sam pobijedio. Sad se plaši da ću dati otkaz', dodao je.

Podsjetimo, Lukina susjeda iz Čačka nedavno je otkrila više detalja o njemu.

'Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uvjerena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpoolu. Znam ga kao dijete, odgojen, kulturan, odličan učenik, uz njegov rad i talent ne čudi uspjeh koji je postigao', kazala je ona.

Luke Black - Samo mi se spava  YouTube

'U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobjedu čekala u Beogradu sa sinom. Pjevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dijete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspjeh. Predan, posvećen i nevjerojatno talentiran mladić. Ne treba biti iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpoolu. Cijeli Čačak je uz njega', dodala je susjeda.