'VRLO DISKUTABILAN ESTETSKI REZULTAT...': Ovako je Nikolina Pišek izgledala prije svih operacija

Nikolina Pišek na početku karijere izgledala je potpuno drukčije.

Instagram

Voditeljica Nikolina Pišek na početku svoje karijere izgledala je dosta drukčije. Kako se pisalo ranije, Nikolina je operirala nos i grudi, a povećala je i usne.

Nikolina već godinama slovi za jednu od najljepših žena u Hrvatskoj, ali nije tajna da je izgled dotjerivala i kod estetskih kirurga.

Iako je prije desetak godina više puta operirala nos, a i povećala usne, Pišek nije drastično promijenila crte lica, te je neosporno da je i prije intervencija bila veoma lijepa.

Jednom prilikom govorila je o operaciji nosa zbog koje je imala dosta problema.

'Dogodio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima – estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu potvrditi – odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezultat', rekla je Nikolina tad.

'Željela bih istaknuti da nakon što je učinjena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamo li poboljšati sveukupnu sliku. Zato, ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informirajte i otvorite oči prije nego što krenete u akciju', rekla je prije nekoliko godina Nikolina.