'NE MOGU BITI MIRAN I NIKAD NEĆU': Keba otvorio dušu pa progovorio o neostvarenoj želji koju ima već 30 godina

Dragan Kojić Keba je otkrio kako mu je želja pjevati šansone.

Instagram

Pjevač Dragan Kojić Keba otkrio je koja je njegova želja 30 i više godina i priznao što sluša privatno, a suprotno je od onoga što snima.

Za Kebu je glazba ljubav i emocija koja s godinama još više raste i odavno ga je uvjerila da je pjevanje bilo njegov životni put kojim korača već nekoliko desetljeća.

Instagram 

Iako iza sebe ima ogroman broj evergreenova, od kojih može komotno živjeti, Keba i dalje stvara glazbu koja mu pričinjava najveće uživanje, a sada je otkrio i kakvi su mu planovi za budućnost.

'Ono što je moja želja 30 i više godina…Nekada sam pričao kako ću kada budem imao 50, 60 godina, a evo me sada 50 plus, rekao sam kako ću snimiti šansone kao Dragan Stojinić, ali evo guram i dalje 'Bre gidi džanum' i ništa mi ne smeta, ali to mi je neostvarena želja i ostvarit ću je', priznao je Kojić koji u posljednje vrijeme uživa u slušanju eminentnog glazbenog pravca.

promo 

'Iznenadit ćete se, ima par mjeseci slušam ozbiljnu glazbu - opere i pronalazim nešto što nisam do sada osjetio da to radi u meni. To je biser. Ne mogu biti glazbeno miran i nikada neću, imam moj skromni studio i kada hoću – pjevam', rekao je Keba u Grandovoj emisiji 'A sad malo mi'.