'Noć hrvatskog ponosa': Miroslav Škoro najavio veliki koncert u Areni Zagreb

Iščekivani koncert koji će se dogoditi pred sam kraj godine bit će 'noć hrvatskog ponosa', kako ističe sam Miroslav Škoro.

Press

'Sve poštivam, svoje uživam' naziv je velikog koncerta koji će naš omiljeni pjevač i kantautor Miroslav Škoro održati 28. prosinca u Areni Zagreb.

Iščekivani koncert koji će se dogoditi pred sam kraj godine bit će 'noć hrvatskog ponosa', kako ističe sam Miroslav Škoro, a bez sumnje će biti i glazbeno putovanje uz bezvremenske hitove jednog od najuspješnijih glazbenika i glazbenih autora našeg podneblja.

Press 

Publika u Areni Zagreb moći će uživati u svojevrsnoj retrospektivi najvećih glazbenih uspješnica Miroslava Škore i to od kultnih pjesama 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Sude mi', pa sve do hitova 'Moja Juliška', 'Mata', 'Otvor' ženo kapiju', 'Milo moje', 'Svetinja', 'Šumi, šumi javore', 'Ne vjeruje srce pameti', 'Zadnja želja' i najnovijeg singla 'Baja'.

Press 

No, prije svega, koncert u Areni Zagreb bit će istinsko slavlje domoljublja i neiscrpnog glazbenog talenta Miroslava Škore. Pjesme iz pera Miroslava Škore na poseban način govore o njegovoj voljenoj Slavoniji, o bogatom kulturnom nasljeđu naše Hrvatske i njegovanju nacionalnog identiteta, o ljubavi, domu, o jednostavnim radostima života, a svaki stih nosi duboku poruku. Bilo da već godinama pratite karijeru Miroslava Škore ili ga tek otkrivate, koncert u Areni Zagreb bit će u mnogočemu vrhunac karijere ovog majstora emocije, a Arena Zagreb će na jednu noć postati mjesto gdje se hrvatska glazba i kultura susreću s ljubavlju i zajedništvom svih onih koji poštuju tradiciju, a istodobno uživaju u suvremenom glazbenom izrazu.

Press 

Ulaznice za spektakl Miroslava Škore u Areni Zagreb potražite u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima u sklopu mreže Eventima.

Press