Karleuša prekinula šutnju o Duškovom napadu na nju i košarkaša: 'Nadam se da više neće biti ni nasilja ni policije'

Prokomentirala je vijest da je upravo košarkaš bio s njom u kući na Dedinju prilikom fizičkog napada na nju od strane bivšeg supruga.

Instagram

Jelena Karleuša nedavno se razvela od Duška Tošića, a za medije je progovorila i o fizičkom nasilju koje je u braku trpjela od strane bivšeg supruga.

Nakon koncerta u Skoplju pjevačica je govorila i o svom prijatelju, košarkašu Nikoli Jovanoviću za kojeg je rekla da je prelijep i divan muškarac, a onda se osvrnula i na vijest da je upravo Nikola bio s njom u kući na Dedinju kada ih je početkom ljeta napao Tošić zbog čega je intervenirala i policija.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Na tu temu ne bih, zato što je to ispričana tema i o tome se mnogo pisalo. Ne želim ni na koji način uvlačiti ni Duška u tu priču, ni Nikolu, ni moju obitelj, ni moje kćeri koje to čitaju, one su već velike djevojke. To su neke ružne i teške teme… Prošlo je… Toliko imamo divnih tema za razgovor, ali i toliko loših iz prošlosti, pa nek' ostanu u prošlosti… Nadat ćemo se da će biti mnogo ljepših i da više neće biti ni nasilja, ni policije, ni ratova, boli, tuge. Da ovaj život ne bude samo nekakav problem, nego da bude i nešto lijepo', istaknula je pop zvijezda za okupljene medije.

Podsjetimo, Jelena je početkom lipnja prijavila tadašnjeg supruga za fizički napad na nju i njenog prijatelja. Oko 5.15 sati ujutro pozvala je policiju koja je odmah izašla na teren gdje je zatekla Jelenu s prijateljem N. J. Oni su ispričali da je Tošić došao u obiteljsku kuću na Dedinju od koje ima ključ, a kako su naveli, bio je i pod vidnim utjecajem alkohola. Navodno, on je prijatelja svoje supruge uhvatio za vrat i više puta ga udario po glavi i tijelu.

Instagram 

Karleuša ih je tada pokušala razdvojiti, međutim, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario ju je nekoliko puta. Jelena nije imala vidne ozljede po tijelu, dok je njen prijatelj završio s ogrebotinama u predjelu brade i vrata.

Po dovođenju u policijsku postaju, alkotestom je utvrđeno da je bivši nogometaš imao 0,8 promila alkohola u krvi, nakon čega mu je zabranjeno prilaženje Jeleni i kontaktiranje s njom.