'Bahat je i samo pravi probleme': Susjedi zgroženi ponašanjem poznatog voditelja nakon razvoda, umiješala se i policija

Susjedi Milana Kalinića su ogorčeni.

Instagram

Milan Kalinić nedavno je opet promijenio adresu prebivališa, pa je nakon selidbe iz stana u kojem je živio s bivšom suprugom Sandrom, privremeni smještaj našao kod svoje majke.

Ipak, nakon što se vijest o razvodu pročula u medijima, on je brže-bolje iznajmio sebi novi stan, i to na beogradskom Vračaru.

Dragana Udovičić/Kurir 

Ipak, od zakona se ne može pobjeći pa je baš u trenutku dok su paparazzi fotografirali Milanovo nepropisno parkirano vozilo naišla policija koje je obavijestila radnike parking servisa da dođu i pokupe auto. Da je ovo svakodnevna situacija, potvrdili su i Milanovi novi susjedi, koji su ogorčeni zbog njegove bahatosti.

'Ti poznati dođu ovdje na Vračar i misle da mogu raditi što hoće. E pa, ne mogu. Otkad je Kalinić došao ovdje prije dva, tri tjedna, samo pravi probleme. Najviše zbog tog bahatog parkiranja gdje stigne. Ja sam osobno zvala 'pauka' tri puta dosad. Na što sliči to ponašanje? Ne možemo nekad kolnikom od njegovog auta da proći, bezobrazan je', rekla je jedna Kalinićeva susjeda za Kurir.

Kurir 

Glumčevi susjedi iz zgrade ispričali su kako izgleda njegova svakodnevica nakon razvoda i preseljenja u novi stan.

'Viđamo ga, od nedavno je tu. Izlazi najčešće ujutro i popodne, kako bi otišao po djecu na Voždovac i odvezao ih u školu i na treninge. Inače izgleda prilično usamljeno, vrlo rijetko i izlazi iz stana, osim kad ide do trgovine ili po hranu. Nema nikakvih žena kojih privodi u stan. Djeluje mi da mu je vrlo neugodno zbog svega što se o njemu piše poslije razvoda, pa se krije od nas. Djeca ponekad prespavaju kod njega, djeluje mi kao brižan otac', ispričao je voditeljev susjed.

Kurir 

Podsjetimo, Milan se razveo od supruge Sandre nakon 18 godina braka. Njih dvoje bili su u braku od 2006. Godine i roditelji su dvoje djece.