Razveo se od supruge pa zaveo 39 godina mlađu: Zbog privatne fotografije glumca i kolegice reagirala i njena majka

Glumčev sin je godište njegove nove djevojke.

Instagram

Otkako je javnost saznala za vezu srpskog glumca i redatelja Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe kolegice Anice Lazić, o razlici u godinama poznatog para ne prestaje se šuškati.

Naime, njegov sin Jovan upravo je Aničina generacija, no unatoč svemu čini se da oni itekako uživaju u ljubavi.

Instagram 

Sve se češće zajedno pojavljuju u javnosti, a njegova mlađa partnerica postala je aktivnija i na društvenim mrežama. Tako je nedavno podijelila i fotografije s njihovog izleta u prirodi.

'A ja, kao maslina zelena, u domu Gospodnjem, uzdam se u milost Božiju bez prestanka i dovijeka', stoji u opisu objave Anice Lazić.

Njena majka Ankica odmah se oglasila i ostavila komentar ispod fotografija, točnije zaljubljene emotikone kao i brojna srca.

Podsjetimo, srpski glumac Lazar Ristovski (71) razveo se od svoje supruge Danice s kojom je bio 42 godine u braku, a za srpske medije lani je potvrdio novu vezu kojom se pohvalio i na Instagramu. Anica i Lazar vezu su skrivali godinu dana, a trenutno žive u njegovom luksuznom stanu u Beogradu na vodi.

Inače, kao razlog njegovog razvoda od bivše supruge navodi se nedostatak emocija. Osim toga, Anica i Lazar zajedno su glumili u 'Dream Teamu' i 'Popadiji'.