Ovako je izgledao susret Dragana Kojića Kebe s izvanbračnom kćeri: 'Ukočila mu se vilica i ispala mu je žvakaća iz usta'

Ona je tada imala samo 11 godina.

A.H./ATAImages/PIXSELL

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, Ljiljana Jevremović, iznijela je brojne detalje odnosa s pjevačem, pa ga i optužila za kraj svoje karijere.

Kako je navodila, imala bi uspješnu karijeru tekstopiskinje da nije saznala da s pjevačem čeka dijete.

Youtube/Screenshot 

Ljiljana je opisala i kako je izgledao susret kćeri i Kebe kad je Ina imala samo 11 godina.

Facebook 

Na prvu loptu kažem: 'Ne, oni su se vidjeli samo kada su vadili krv za analizu', ali kada sam onoliko emotivna kao što sam bila kod tebe u emisiji prošli put, potisnem neke stvari. Psiholozi su mi savjetovali da ja nju poslije devete godine pitam hoće li ići sa mnom u sudnicu, pa može biti na hodniku i vidjeti ga. Ona je uvijek govorila 'ne', ali kada je imala 11 godina, Keba i ja smo se sudili oko zaostale alimentacije i ja sam je pitala hoće li sa mnom, očekivala sam da kaže 'ne', međutim, tada je rekla da hoće. Mi smo bile na vrhu stepenica, a on je bio pri dnu. Sud se renovirao pa smo bili premješteni na potkrovlje, neki uzak hodnik je bio, mogao si se nasloniti na jedan zid, a rukom dotaknuti drugi. Tada smo mi stajale tu, ona je malo tipkala po mobitelu, malo ga je gledala', rekla je Ljiljana.

Instagram 

'On kada je nju vidio, ukočila mu se vilica i ispala mu je žvakaća iz usta, sakrio se iza nekog stupa, pa stavio naočale za sunce, možda je mislio da ga tako neće vidjeti. Ne znam što je vidio. Kada je ulazio u sudnicu, ona je sjela sa strane na neku klupu, i kada je izlazio, ona mi je to kasnije pričala, pošto je hodnik uzak, ona je sjela na klupu i pružila noge do drugog zida i kaže gleda hoće li skloniti noge ili ne, pa rekao da ne skloni i sapleo se i produžio dalje. Ova priča ima nastavak, ali ja ću zaplakati ako počnem pričati. Nije sada vrijeme da to ispričam, a ne znam ni hoće li ikada biti. Svatko tko se druži s njim bit će ga sram ako ja to izgovorim, a trenutno nisam u stanju reći što se dogodilo', rekla je Ljiljana za srpsku Novu TV.