Koncert karijere: Kralj meraka Haris Džinović za 9 dana stiže u Arenu Zagreb

Kralj meraka 23. listopada dolazi u zagrebačku Arenu.

promo

Za nešto manje od deset dana zagrebačka će publika imati priliku slušati i gledati kralja meraka, Harisa Džinovića, uživo u zagrebačkoj Areni. Haris Džinović, svoje će dugogodišnje stvaralaštvo okrunit koncertom u zagrebačkoj Areni gdje nastupa prvi puta. Svestrani Haris veseli se nastupu u Areni, a što je sve pripremio za svoje obožavatelje, još je tajna.

promo 

Ono što znamo jest da u Arenu dolazi sa proširenom muzičkom pratnjom - od back vokala do gudačkog seksteta. Pozornicu će zauzeti probrano društvo zbog kojeg će vječni hitovi poput 'Sjećaš li se one noći', 'Jesu l' dunje procvale', 'Muštuluk', 'Pariške kapije', 'Dajte vina, hoću lom', 'Kako mi nedostaješ' još dugo nakon koncerta ostati u sjećanju publike.

Haris Džinović - Pariške kapije  YouTube

Haris je, od svojih ranih početaka i izvođenja sevdalniki, preko povijesnog uspjeha sa Sar e Romom i napose izuzetne solo karijere, postavio visoke standarde u svijetu narodne glazbe. Nakon šest samostalnih studijskih albuma, kompilacija, svjetskih i lokalnih suradnji te nebrojenih odsviranih koncerata Haris se i dandanas vodi za istom idejom kad nastupa – napraviti što bolji koncert za svoje obožavatelje.

promo 

Njegova publika to svakako osjeti i cijeni jer između nje i Harisa postoji tajna veza. Svoje mjesto na ovom zagrebačkom spektaklu osigurajte još danas putem Entrio sustava. Planirani ulaz je od 19.00 sati, a početak koncerta u 20.30 sati.

Haris Džinović - Ostarit ću, neću znati  YouTube