'Kad se samo sjetim tog uzbuđenja...': Tončica Čeljuska objavila fotku s Čolom, evo kakav dojam je ostavio na nju

Voditeljica Tončica Čeljuska je 2018. godine ostvarila svoj san. Naime, u emisiji 'U svom filmu' ugostila je regionalnu zvijezdu, Zdravka Čolića, a sada je na društvenim mrežama podijelila uspomenu na taj, za nju, veliki dan.

Instagram

Voditeljica Tončica Čeljuska je 2018. godine, prema vlastitom priznanju, ostvarila svoj djevojački san. Naime, u emisiji 'U svom filmu' ugostila je regionalnu zvijezdu, Zdravka Čolića, a sada je na društvenim mrežama podijelila uspomenu na taj, za nju, veliki dan.

'Nedjelja je dan za prebiranje po mobitelu. Evo jedne nezaboravne uspomene. Kada se sjetim samo tog uzbuđenja kada je Zdravko Čolić pristao da bude gost u mojoj emisiji. Ostvaren san djevojčice. I taj je ostvareni san doista nadmašio sva očekivanja.

Mnogi će reći da je najveća zvijezda ovih prostora, slušala ga je moja baka, mama, ja, a sluša ga i moja kćer. No ne samo da je vrhunski pjevač, on je i gospodin kakav se rijetko sreće. Definitivno taj dan računam u svoja velika postignuća', napisala je u opisu zajedničkog selfieja.

'Vi ste prelijepi i zračite divnom energijom', 'A ni njemu sigurno nije bilo svejedno doći k vama u emisiju', 'Savršeno', 'Bravo', neki su od komentara.