'Severina je od Duška napravila budalu': Karleuša zgrožena prepiskom pjevačice i bivšeg muža, evo što joj najviše smeta

Ponovno se osvrnula na temu koja se danima razvlačila po medijima.

Instagram, M.M./ATAIMAGES/PIXSELL

Jelena Karleuša, koja se nakon 16 godina razvela od Duška Tošića, ispičala je da je mnogo razočarana u bivšeg supruga jer se svojedobno na društvenim mrežama javljao Severini.

Naime, Duško Tošić nedavno se našao u žiži zanimanja javnosti kada se na društvenim mrežama pojavila njegova prepiska sa Severinom. Tošić je u porukama izrazio želju da upozna našu poznatu pjevaćicu pozivajući je na kavu i šampanjac, a u jednom od njenih odgovora Seve mu je dala do znanja da nisu niti poznanici niti prijatelji te da joj više ne šalje poruke. Nakon dopisivanja s Tošićem, Severina je sve poruke proslijedila Jeleni.

Instagram 

Karleuša je sada ponovno javno govorila o ovoj temi koja se danima razvlačila po medijima.

'Mene je jako naživciralo to kako je Severina odgovarala Dušku na poruke, ništa pored mene nije naučio. Napravila je od njega budalu, iako je on mnogo bolji frajer, nego što je ona riba. Ja sam se naživcirala zato što je ona tu poentirala, a ne on. Ja sam se toliko trudila da on ispadne frajer i faca', rekla je Karleuša.

Dragana Udovičić/Kurir 

'Žao mi je što su na njegov račun sprdali mnogi, a Duško to ne zaslužuje jer to su njegove slabosti i nepromišljeni trenuci', rekla je u jednoj emisiji.