Strašni uragan poplavio gradove na Floridi: Na udaru i Brenina i Bobina vila vrijedna gotovo milijun eura

Brojnim mjestima diljem Floride prijeti opasnost od velikih poplava.

Igor Soban/Pixsell

Strašan uragan Milton pogodio je Floridu gdje je na udaru veliki broj naselja i kuća među kojima je i vila Lepe Brene vrijedna gotovo milijun eura. Naime, Lepa Brena i Boba Živojinović godinama posjeduju kuću u Miamiju u kojoj često borave i uživaju s obitelji i prijateljima.

Riječ je o kući koja je sagrađena 1950. godine, u tipičnom američkom stilu. Ima dvorište s bazenom daleko manjim od onog koji Živojinovići imaju u vili na Bežanijskoj kosi u Beogradu.

Na jednoj službenoj stranici za nekretnine piše da je ova vila u srpnju 2010. godine prodana za 950.525 dolara, te da je površine 222.96 kvadratnih metara i ima dvije kupaonice. Inače, pored nekretnine u Miamiju i Beogradu, Brena i Boba navodno imaju stan i u Monte Carlu.

Podsjetimo, više od 2 milijuna kuća i poduzeća trenutno je bez struje diljem Floride, a cijeli kvartovi su u potpunom mraku.

Upozorenja koja su izdana, a tiču se obilnih poplava, za neka mjesta vrijede čak do 10.30 sati ujutro, točnije do 16.30 sati po našem vremenu za mjesto Orlando. Također, mnogim mjestima diljem Floride prijeti opasnost od velikih poplava.