'Dušku sam se htjela osvetiti s tim monstrumom': Jelena Karleuša iznijela detalje preljubničke afere s Vranješom

Pop zvijezda Jelena Karleuša gostovala je u podcastu gdje je, između ostalog, govorila o razvodu od Duška Tošića, ali i o aferi s Ognjenom Vranješom, koga je nazvala 'monstrumom'.

Instagram, Facebook

Pop zvijezda Jelena Karleuša gostovala je u podcastu gdje je, između ostalog, govorila o razvodu od Duška Tošića, ali i o aferi s Ognjenom Vranješom, koga je nazvala 'monstrumom'.

'Ja ni prvog ni drugog muža nisam vidjela na razvodu. Vidjela sam samo njihove odvjetnike. Uvijek sam sepojavljivala na razvodu, ali se moji muževi ne pojave, nego odvjetnici. Možda me ne mogu pogledati u oči. Kada je riječ o Dušku, mislim da sam ja napravila sve da se 17 godina naše veze, braka i obitelji ne baci u vodu. A on je učinio sve da mi pokaže i dokaže suprotno. I koliko god sam se ja trudila da se to ne raspadne, Duško je bio taj koji se htio razvesti i da se rasturi naša obitelj.

Instagram 

On se nije mogao nositi s pritiskom svega onoga što su mediji radili nama i meni. Zašto mi da budemo u dobrim odnosima sad? Trebao se truditi da budemo u dobrim odnosima dok smo bili u braku. Trebao se turditi da se bori za ovakvu ženu, ali ne možeš ti nikoga natjerati da te voli i da na silu bude u braku. Ne možeš nikoga natjerati na silu da ne izlazi i da ne pije, da bude vjeran...', rekla je JK, pa nastavila:

'Smatram da žena vara samo kada je nezadovoljna, nesretna i kada ne dobiva od muškarca ono što zapravo ona traži. A žena traži samo ljubav i poštovanje. Kad nema ljubavi i može nekako, ali kad nema poštovanja, ne može nikako. Nažalost, ja sam podnijela najveći pritisak i jedan užas mi se dogodio veliki. Ja sam u tom braku bila jako usamljena i nesretna, ali došla su djeca i ja sam se tu puno žrtvovala. Duška sam upozoravala na to sve, da će se kajati i da ću mu se osvetiti, ali me nije shvaćao za ozbiljno.

Instagram 

Prvi put kada sam mu se htjela osvetiti, dogodila se katastrofa. Taj čovjek s kojim sam mu se htjela osvetiti zbog mog osobnog nezadovoljstva je screenao jedan facetime video, jer smo se tako gledali, a da ja nisam znala. On me je tim slikama i snimkama ucenjivao i tražio da se razvedem. Nije ni bitno kako se zove, nije zaslužio ni ime da mu se kaže. To nije muškarac, to je jednostavno monstrum.

Ja nisam pristala na tu ucjenu i on je svim medijima poslao to. Vjerovala sam da se to ne može dogoditi, ali pogrešno sam procijenila, jer sam mislila da jedan normalan muškarac to ne bi napravio zbog sebe, a ne zbog mene. Čovjek pogriješi. To je bila posebno teška situacija za mene jer je u tom momentu umirala moja majka.

Instagram 

Čak sam i rekla tom monstrumu, koji me je tim materijalom ucjenjivao da to ne radi, jer imam dvije kćeri koje su tada bile jako male i išle su u školu i imam bolesnu majku koja mi umire. To ga nije interesiralo. Ne samo da to nije ispoštovao, nego bolje da je pucao u mene.

To može da napraviti samo čovjek bez srca i koji zaslužuje sve najgore. Mislim da će neka karma kad-tad vratiti takvim ljudima i dati ono što zaslužuju. Posljednje što je vidjela moja majka su bile te slike i onda je umrla. Poslije više nije bilo ni bitno', ispričala je Karleuša u 'Lazarovom podcastu' koja je još otkrila da je i zaljubljena, ali identitet novog muškarca nije htjela otkriti.