Isplivali novi detalji o razvodu poznatog voditelja: Cijeli grad brujao da ga supruga vara, otkriveno i s kim

Prijatelji su mu javili da je njegova supruga bila u tajnoj vezi s poznatim ugostiteljem.

Instagram

O razvodu poznatog srpskog voditelja Milana Kalinića i dalje se govori, a na površinu izlaze i manje poznati detalji.
Naime, njegova supruga Sandra i on odlučili su se sporazumno razvesti nakon 18 godina braka i svatko krenuti svojim putem. Kako su srpski mediji saznali od bliskog izvora, voditelj je čuo da je Sandra bila u tajnoj vezi s poznatim beogradskim ugostiteljem čije je ime i prezime također poznato.

Naime, on je do prije nekoliko godina bio glavni menadžer u klubovima i restoranima, a kad je napredovao postao je vlasnik lanca prestižnih restorana. Pričalo se da su njih dvoje bili u tajnoj vezi, a kad je Kalinić to saznao, nastala je svađa. Milanov kolega kojem se on povjerio do detalja je ovu situaciju ispričao redakciji Kurira.

'Po gradu je kružila priča da je Sandra bila u šemi s tim ugostiteljem. Mnogo puta je viđena kako sjedi s njim upravo kod njega u restoranu. Oni koji poznaju Milana su mu to dojavili i to je bila kap koja je prelila čašu. Nije on svetac, to se zna, ali, eto, nije se mogao nositi s tim da je možda zamijenjen čovjekom koji je u gradu poznat kao veliki zavodnik. Međutim, imao je problema i sa zakonom, javno je uhićen i cijela ta priča je smetala Milanu', rekao je sugovornik.

Instagram 

Podsjetimo, i ranije se pisalo da Sandra već neko vrijeme uživa u ljubavi s novim dečkom. Kako njihov razvod još nije definitivno zaključen, ona nije spremna s novim partnerom pojaviti se u javnosti, ali njeni bliski prijatelji oduševljeni su njenim izborom i time što je poslije dulje vremena sretna. Koji je točan razlog razvoda, i dalje nije poznato, a šuška se da je Sandri smetao Milanov opušteni život, ali to nije potvrđeno. Jasno je da je u braku nastao nerješiv problem, pa se Milan preselio kod majke.

Nedugo nakon toga Sandra je upoznala novog partnera, pa je na svoj način nastavila život. Za razliku od nje, Milan je trenutno bez partnerice, a da mu je teško palo što se u javnosti saznalo za razvod, jasno je i po tome što je viđen kako sam i neraspoložen šeta Dorćolom, u neposrednoj blizini stana njegove majke.