Jedna stvar ga užasava kad pomisli na starost: Vlado Kalember (71) otkrio tajnu vitalnosti i mladolikog izgleda

Istaknuo je da ima gotovo istu kilažu još otkad je prestao rasti.

Davor Puklavec/Pixsell

Od samog pojavljivanja na sceni Vlado Kalamber slovio je za jednog od najpoželjnijih neženja bivše Jugoslavije. Iako su za njim uzdisale mnoge dame, pjevač je pred oltar odveo trideset godina mlađu violončelisticu Anu Rucner o kojoj je uvijek govorio biranim riječima.

Story 

Ipak, Vlado i Ana razveli su se nakon osam godina braka, no zajedno odgajaju sina Darijana koji je ovoga ljeta napunio 18 godina i neodoljivo podjeća na poznatog oca. Unatoč tome što je zagazio u 72. godinu, Vladi i danas tepaju da ga krasi mladolik izgled o čemu je u intervjuu za tportal i sam govorio.

Naime, što se tiče njegove vitalnosti i mladolikosti, on tvrdi da mu u održavanju dobre forme pomaže to što nikada nije imao poroke.

Marko Lukunić/Pixsell 

'Uz to što sam naslijedio dobre gene, nikad nisam konzumirao alkohol, nikakve opijate ni prekomjerno hranu. I bez svega toga život mi nije bio nimalo dosadan. Imam gotovo istu kilažu otkad sam prestao rasti. A to je već jako puno vremena. Uz sve to, volim spavati. Nikada se nisam probudio, a da nisam mogao opet zaspati', rekao je Vlado te dodao što ga užasava kad pomisli na starost.

'Samo se bojim nekakve velike boleštine, nemoći i toga da se netko drugi mora brinuti o meni. To mi izgleda kao tužan kraj jednog sretnog filma (života)', zaključio je Vlado.