Susjedi progovorili o Jovani Jeremić i njenoj obitelji: Sa sinom ne pričaju, a ovako izgleda njihov zapušteni restoran

Ona potječe iz radničke, vrijedne i ugostiteljske obitelji i nikada nije skrivala da je odrasla u kavani na Ibarskoj magistrali.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Voditeljica Jovana Jeremić rodom je iz srpskog Ljiga i to mjesto često spominje i jako je ponosna na njega.
Ona potječe iz radničke, vrijedne i ugostiteljske obitelji i nikada nije skrivala da je odrasla u kavani na Ibarskoj magistrali, gdje je imala svakodnevno susrete s velikim imenima javne scene.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Voditeljica ima starijeg brata i sestru, o kojima do sada nije nikada javno govorila, ali zato jesu njezini susjedi.

'Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je ljepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde prije desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki obiteljski problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji.

Držali su tu restoran 'Dva brata' na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren prije pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih 'buve' ovdje po Ljigu', otkrila je ljubazno susjeda Slobodanka.

Instagram 

'Njoj dijete stalno čuva majka. Ona je doveze i ostavi tu po tjedan dana, ode za Beograd. Inače, lujka je Jovana prava, ali je naša, pa je volimo', kazao je mladić.

Restoran koji je nekada bio u vlasništvu Jeremića sada je prilično oronuo i zapušten, a fotografije pogledajte u galeriji.