Davne 2009. se šuškalo da Filip Živojinović ljubi Maju Šuput: Ovako je Prijin suprug opravdao druženje s pjevačicom

'Filip Živojinović na odmoru s Majom Šuput' pisali su showbizz mediji u ljeto 2009. godine.

Duško Jaramaz/Pixsell, M.M./ATAIMAGES/PIXSELL

Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića i posinak Lepe Brene, imao je zanimljiv ljubavni život prije nego što je ušao u brak s pjevačicom Aleksandrom Prijović.

'Filip Živojinović na odmoru s Majom Šuput' pisali su showbizz mediji u ljeto 2009. godine.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Najstariji sin Slobodana Bobe Živojinovića, koji je u to vrijeme imao 24 godine, viđen je u Novom Vinodolskom, u društvu pet godina starije pjevačice, a tračevi o romansi brzo su se počeli širiti.

Razlog više za ovakav interes javnosti skrivao se i u činjenici da je službena djevojka Filipa Živojinovića u to vrijeme bila manekenka Sofija Milošević.

Maja se tada oporavljala od propale ljubavi, nakon što je ostavila oftalmologa Deana Šarića koji je nakon nje uplovio u vezi s Mirjanom Hrgom.

Ivo Čagalj/Pixsell 

Iako su fotografije Maje i Filipa s bazena, iz spa centra ili noćnog kluba danima punile novine, oni u prvo vrijeme nisu tome pridavali važnost, ali su poslije izvjesnog vremena odlučili demantirati glasine koje su uzele maha.

'U Novom Vinodolskom bio sam na obiteljskom odmoru.Tamo je bila i Maja. Imamo puno zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno', izjavio je Filip u emisiji 'Red Carpet'.