Ubijena Ksenija Pajčin bila je pozvana na P. Diddyjevu zabavu: Ovako je tada govorila o njemu

Sad je isplivala snimka koju su svi zaboravili.

Youtube/Screenshot

Reper P. Diddy, pravog imena Sean John Combs, uhićen je u rujnu u New Yorku zbog optužbi za reketiranje, trgovinu ljudima i prostituciju. Dva puta je tražio da se brani sa slobode i nudio jamčevinu od 50 milijuna dolara, no oba puta je odbijen, a za to vrijeme nove tužbe protiv njega samo pristižu.

Bei / Shutterstock Editorial / Profimedia 

I dok cijeli svijet prati dramu koja će zauvijek promijeniti poglede na Hollywood i industriju poznatih i uspješnih ljudi, na društvenim mrežama isplivala je snimka koju su svi zaboravili. Naime, riječ je o pokojnoj pjevačici Kseniji Pajčin koja je prilikom jednog televizijskog gostovanja otkrila da je bila pozvana na zabavu zloglasnog repera, ali na istu nije otišla.

'Nisam otišla ni na P. Diddyjevu zabavu, ja to uopće ne volim. Stresira me, i kad ne osjetim da mi netko godi, pa makar to bio i on, ja onda to i ne radim. Nekada će se to ispričati, ali moj prijatelj me je tada pozvao na zabavu s Majom Latinović koja je top model i koja je sada milijunašica i umro je od smijeha kad sam mu rekla da ušivam nadogradnju plesačicama i da ne mogu jer sam umorna', izjavila je tada pjevačica.

Dragana Udovičić/Kurir 

Podsjetimo, 16. ožujka 2010. godine Ksenija Pajčin pronađena je mrtva u svom stanu u Nikšićkoj ulici u Beogradu. Nju je usmrtio njen tadašnji partner, maneken Filip Kapisoda koji je pucao u nju, a zatim izvršio samoubojstvo. O razlogu ove strašne tragedije i danas se nagađa.