Nakon 2 desetljeća isplivala tajna: Evo zašto se razveo najpopularniji srpski par 90-ih

Slađa Delibašić i Đole Đogani bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina. Imali su brojne hitove, nastupi su im bili rasprodani, a oni su uživali u ljubavi i stabilnom braku.

Nemanja Nikolić/Kurir

Slađa Delibašić i Đole Đogani bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina. Imali su brojne hitove, nastupi su im bili rasprodani, a oni su uživali u ljubavi i stabilnom braku.

Kada je izgledalo da njihovu sreću ništa ne može uzdrmati, razveli su se. Razvod Slađe i Đole privukao je veliku pažnju javnosti, a dancer je tek dva desetljeća kasnije otkrio pravu istinu.

Zorana Jevtić/KURIR 

Priznao je da je razvod podnio jako teško i da se nije znao snaći kada se njihov brak okončao.

'Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva kata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom dijelu, kada budem djed, peći roštilj. Vidio sam unaprijed cijeli život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje', rekao je Đole u dokumentarnom filmu, kada je priznao da je išao kod psihijatra kako bi pronašao rješenje.

'Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo se ponašati u novoj situaciji i prema djeci, jer ja nisam znao kako. Pogledala me je tada puna sebe i rekla: 'Ti i trebaš ići kod psihijatra'. Jednom sam je uspio odvesti, ali njoj se to nije svidjelo', ispričao je Đogani i istaknuo da se njegova tadašnja supruga nije mogla snaći s tolikom popularnošću i novcem.

Marina Lopičić/Kurir 

'Nisam ja bio taj zbog kojeg se dogodio razvod, nego ona. Nismo mi imali puno, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drukčijeg načina života i neki muškarci koji su je htjeli za sebe i obećavali joj svašta', rekao je Đole Đogani i otkrio koji je trenutak bio presudan.

'Ona se pogubila i počela tražiti od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje djece treba imati. Recimo, da s prijateljicama izlazi do dva sata noću, a da ja sjedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uvjeta. Meni to nije odgovaralo i rekao sam: 'Ajde, lijepo, da završimo sa svim tim', ispričao je tada dancer koji je sretan u braku s Vesnom. Slađa nije htjela komentirati njihov razvod.

Privatna arhiva