Kristina Mandarina objavila prvu snimku svoje bebe: Djevojčica koja već puže na krevetu se igrala s njenim partnerom

Nakon što smo nedavno objavili ekskluzivnu priču da je Kristina Mandarina rodila u tajnosti, o njenom životu pojavile su se i neke nove informacije.

Davorin Višnjić/Pixsell

Nakon što smo nedavno ekskluzivno objavili da se Kristina Mandarina odselila u Dominikansku Republiku i u tajnosti rodila dijete, sad su na vidjelo izašle i neke nove informacije o njenom životu.

Naime, umjesto mandarina svojedobno je počela prodavati intimne snimke na platformi za odrasle, povukla se iz javnosti i otvorila Instagram profil pod drugim imenom na kojem je sad osvanula prva snimka bebe i partnera u pozadini čije lice nije pokazala.

Instagram/Screenshot 

Na snimci se vidi njena ruka dok na krevetu leži s tajanstvenim partnerom, a njihova beba se igra. Sudeći po snimci, riječ je o djevojčici koja već uveliko puže.

Instagram/Screenshot 

Osim toga, Kristina je nedavno viđena i u jednom zagrebačkom noćnom klubu pa se postavlja pitanje je li se ipak vratila u Lijepu Našu ili je samo došla na odmor. Vijest o njenoj selidbi nedavno nam je potvrdila i njena dobra prijateljica, rekorderka showa 'Ljubav je na selu', Ines Petrić.

'Kristina je u Dominikanskoj Republici, povukla se s hrvatske medijske scene i od medijske eksponacije na neko vrijeme. Uživa u privatnosti sa svojim prijateljima i svojom obitelji. U Dominikanskoj Republici je također upoznala divne ljude i prijatelje. Jednostavno način života u Dominikanskoj Republici i u Hrvatskoj nije ni približno sličan. Kristina je jako zahvalna što ima priliku živjeti tamo jer je kultura, način života te općenito pogled na svijet jako pozitivan, pun veselja i radosti. Glazba, ples, smijeh, neke tako jednostavne stvari, a zapravo toliko dragocjene i u Hrvatskoj, nažalost, na neki način zaboravljene', rekla nam je Ines koja nam je ustupila i Kristinine najnovije fotografije.

Privatna arhiva  Kristina Mandarina

'Što se tiče trudnoće i udaje, niti ja niti Kristina nemamo komentar. Mogu samo reći da Kristina uživa u životu sa svojim najmilijima i da je sretna, što je najvažnije u životu', zaključila je Ines tada.

Marko Prpić/Pixsell 

Podsjetimo, Kristinu Penavu javnost je upoznala 2019. godine kad je preko noći postala prava internet senzacija. Kolone automobila slijevale su se pred štandom na Samoborskoj cesti u Zagrebu gdje je ova naočigled sramežljiva djevojka prodavala mandarine i tako zaradila viralni nadimak Kristina Mandarina. Na malim ekranima pojavila se i u reality showu 'Farma', estetskim operacijama izgled je promijenila do neprepoznatljivosti, a zatim nestala iz javnog života.