Ona je majka Snježane Schillinger: Ima 78 godina, bila je profesorica i svojevremeno je morala napustiti svoj dom

Kći joj je posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama.

Instagram

Majka najpoznatije domaće poduzetnice, Snježane Schillinger, proslavila je 78. rođendan u krugu najmilijih, a tim povodom kći joj je posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama.

Obitelj se okupila u poznatom zagrebačkom restoranu, a sve je oduševila torta ukrašena jagodama na kojoj je stajalo 'Sretan rođendan, mama'.

Instagram 

'Koliko smijeha, toliko ljubavi, sretan ti mama 78. rođendan na zemlji. Kao što si ti mudro primijetila, čak dva stoljeća tijekom tvog života koje si planirala sa svojom filmskom ljubavi Josom, našim ocem, ali sudbina je htjela da dio života provedeš bez njega. Nama je dao za zadatak da tvoje vrijeme na zemlji provedeš najbolje moguće!', napisala je Sneki u čestitci majci Ankici koja je umirovljena profesorica.

Inače, u jednoj od prošlih rođendanskih čestitki, Schillinger je otkrila kako je komustički režim natjerao njezine roditelje da napuste svoj dom.

Instagram 

'(…) Sagradili dvije kuće, dom za svoju obitelj u tada nemogućem komunističkom sistemu koji vas je kao Hrvate iz Primorja tlačio i zbog čega ste se morali preseliti u Zagreb, iako vam je srce zauvijek ostalo u kamenjaru uz fijuk bure i miris mora! Pa kako si to sve uspijevala?', napisala je 2022.