'Povlačim se iz javnosti': Aleksandra Prijović šokirala odlukom, turneju završava 22. prosinca

Evo što će se dogoditi nakon toga.

Borna Jakšić/Pixsell

Glazbena zvijezda Aleksandra Prijović spektakularnu koncertnu turneju 'Od istoka do zapada' završit će tamo gdje je ista i počela, u beogradskoj Areni, i to 22. prosinca. Aleksandra je sada sumirala svoje dojmove, ali i otkrila privatne i poslovne planove.

'Pa baš zato što je od Beograda sve počelo. Beogradska publika mi je prva vjerovala i pomogla da se 'moj glas daleko čuje'. Posebne emocije nosim od tog prvog dana. I evo, sad već imam tremu pred taj posljednji 22. prosinca', rekla je Aleksandra.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Za samo 24 sata Prijović je rasprodala četvrtu Arenu na kojoj će stati te otkrila svoj sljedeći korak.

'Aleksandra je zaslužila jednu pauzu. Povlačim se iz javnosti… Na neko vrijeme. Sljedeća godina je idealna za stvaranje novih pjesama, planiranje svega što dolazi, odmor, obitelj, prijatelje', rekla je Aleksandra koja svoju karijeru vodi u suradnji sa suprugom Filipom Živojinovićem koji se pokazao kao pravi glazbeni znalac s nepogrešivim njuhom za hit.

M.M./ATAIMAGES/PIXSELL 

Podsjetimo, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku već godinama, a kruna njihove ljubavi je njihov sin Aleksandar. Ipak, pjevačica kaže da je upravo sad možda došlo vrijeme da mališan dobije brata ili sestru i da se njihova obitelj proširi.

'Da se pita naš sin, odavno je trebalo doći društvo. Tako da, vjerojatno je i vrijeme', kaže Aleksandra za Blic.