Poznati voditelj se razvodi nakon 18 godina braka: Iselio se iz stana u kojem je živio sa suprugom i dvoje djece

Navodno se već iselio iz obiteljskog stana.

Instagram

Glumac i voditelj Milan Kalinić razvodi se od supruge Sandre nakon 18 godina braka, tvrde srpski mediji.

Popularni glumac i voditelj i lijepa Sandra u braku su od 2006. godine, a roditelji su dvoje djece, kćeri Tee i sina Vuka.

Instagram 

Kalinić se, navodno, već iselio iz njihovog zajedničkog stana u kojem je do sada živjela cijela obitelj. On se ovim povodom oglasio za medije i kratko poručio:

'Nemam komentar, nemam nikakav komentar'.

Inače, on je na svom Instagram profilu često objavljivao zajedničke fotografije Sandre i njega, koje su i dalje na njegovom profilu, a svojedobno je govorio o njoj i njenom izgledu.

'Volim kada lijepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi netko pokušao preći granicu dobrog odgoja, ali što je loše ako na kulturan način reagira na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvaćam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, 'top riba'', rekao je voditelj i dodao da mu imponira što Sandru svi gledaju.

'Sandra je jedna od najženstvenijih, 'najdamskijih', najzgodnijih Beograđanki. Gdje god se pojavimo ona je ili najljepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a prije svega onom koji voli svoju ženu, može samo imponirati', rekao je Milan tada.