Bila mu je 'B mama': Zbog čega je Lepa Brena uvijek govorila da je Filip Živojinović njen sin?

S njegovim ocem će u prosincu proslaviti 33. godišnjicu braka.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Lepa Brena će s proslavljenim tenisačem Bobom Živojinovićem uskoro proslaviti 33. godišnjicu braka. 

Glazbena diva s njim ima dvojicu sinova Viktora i Stefana, ali i posinka Filipa Živojinovića koji je u braku s trenutno najpopularnijom pjevačicom Aleksandrom Prijović.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Iako je Filip Bobin sin iz prethodnog braka, Brena ga nikada nije razlikovala od svojih nasljednika. S Bobinom prvom suprugom Zoricom Nakić u odličnim je odnosima, a svojedobno je govorila i o odnosu s Filipom i otkrila zbog čega ga je uvijek nazivala sinom.

'Prvo, njegova majka, otac i ja, svi smo u dobrim odnosima. Govorila sam da je Filip naše dijete, samo kako bih ga zaštitila od objašnjavanja i glupih izjava. Da sam govorila možda drugačije, i da sam govorila: 'Znate, to je Bobin sin iz prve veze', onda bi se to pretvorilo u nekakvo razdvajanje djece', rekla je svojedobno Brena.

Zorana Jevtić/KURIR 

Kako je navela tada, Filipu je pružila sve ono što je i svojoj djeci.

'Djeci treba pružiti stabilnost, treba im pružiti ljubav, sigurnost... Ja sam se trudila kao 'B mama' pružiti mu, naravno pored njegove majke i njegovog oca, sve ono što jednom djetetu treba... Što sam pružila mojoj djeci, pružila sam i njemu', dodala je tada Brena.