Ovog datuma je sve počelo između Jelene Karleuše i zgodnog košarkaša: Zna se i tko je napravio prvi korak

Već tada pojavile su se brojne teorije o odnosu pjevačice i 16 godina mlađeg sportaša.

Instagram

Otkako je Jelena Karleuša nedavno u igri 'ili-ili' izabrala košarkaša Nikolu Jovanovića za najzgodnijeg sportaša, nagađanja oko njih se ne smiruju.

Iako njegovo ime Jeleni uvijek izmami osmijeh na lice, pop diva je najčešće nedorečena kada je njihov odnos u pitanju.

Međutim, ovako je sve počelo.

Instagram 

Društvene mreže su doslovno izgorjele 7. prosinca 2023. zbog poteza srpskog košarkaša. Naime, on je tada na Instagramu zapratio Jelenu Karleušu, te su se već tada pojavile teorije da je bacio oko na atraktivnu pjevačicu. Karleuša mu je odmah uzvratila te si redovito lajkaju objave na Instagramu.

'Nikola je bacio oko na Karleušu', 'Jovanović odlijepio za Karlušeom', 'Ponovno svi lude za Jelenom' i slični komentari mogli su se naći na društvenim mrežama. Od tada do danas kruže mnoge teorije o njihovom odnosu, a neki čak misle i da je on Jelenin novi dečko nakon razvoda od nogometaša Duška Tošića s kojim ima dvije kćeri. Ostaje nam vidjeti hoće li netko od njih dvoje priznati o čemu je riječ, a brojni se slažu i da bi bili lijep par.

Podsjetimo, Nikola Jovanović je uspješni srpski košarkaš koji igra na pozicijama krilnog centra i centra. Rođen je 6. siječnja 1994. godine u Beogradu na Vračaru, a od Jelene je mlađi 16 godina.