Ovo je majka Jovane Jeremić: Imaju buran odnos i blokirane su si na društvenim mrežama

Njena majka je jednom prilikom stala pred TV kamere i otkrila što misli o kćeri.

Instagram

Poznata srpska voditeljica Jovana Jeremić više puta dosad je pričala o odnosu s majkom Olgom i ocem Miodragom, koji se mijenjao kroz godine. Njena majka je jednom prilikom stala pred TV kamere i otkrila što misli o kćeri.

'Ponosna sam na Jovanu, ali malo mora prikočiti', kazala je majka voditeljice, pa otkrila što joj Jovana uvijek radi. Ona, naime, dobiva savjete od mame, ali stalno radi po svom.

Instagram 

'Nikad dosad nisam dala izjavu za televiziju... Ja Jovani dajem 101 savjet, ali nisam baš sigurna sluša li', istaknula je bila Olga za 'Premijeru - vikend specijal'.

Jovana je svojevremeno na Instagramu objavila fotku s roditeljima, uz prigodan opis:

'Mi, čistokrvni Šumadinci i Šumadinke, mi volimo ovako kada se slavi, isključivo gospodski. Jesam treća, ali sam 3. sreća. Zlatna. I nisam mezimica, mada će se tata ljutiti kad to kažem, jer on ističe kontra. Ja sam osvajač. Gospoče. Srpsko gospoče.'

Jovanu smo s majkom mogli vidjeti na proslavi njenog posljednjeg rođendana u centru Beograda.

'Moja majka, onda kad je ne nerviram i kad sam dobra - samo je dobro lažem! Toliko slične, a toliko različite. Borba vječna, al' je volim. Čak i kada se ne slažemo. Na nju sam naslijedila sposobnost, čast i da sam žena biznismen', navela je Jovana jednom prilikom o svojoj majci.

Voditeljica je majku nedavno blokirala na društvenim mrežama, pa sad komuniciraju preko Jovaninog dečka Dragana Stankovića.

Instagram 

'Moja mama je često na block listi, takvi su nam karakteri, onda oni komuniciraju s Draganom...', priznala je Jeremić.