Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Nije ni pjevačica ni glumica, a jedna je od najpopularnijih žena u regiji

Ovo ljeto proslavila je 10. godišnjicu braka.

Instagram

Ona je jedna od najpopularnijih žena u regiji, a i šire. Štoviše, cijeli svijet već godinama priča o njoj. Najčešće se polemizira o njenom modnom stilu, ali često podigne prašinu i svojim izjavama o odgoju djece, prehrani, obitelji i načinu života.

Uglavnom je viđamo u društvu sportaša koji je oborio sve moguće rekorde na svom terenu. Ovo ljeto proslavili su deset godina sretnog braka u kojem su dobili dvoje djece. Poznaju se još od srednje škole, a ne veže ih samo velika ljubav i poštovanje, već i isti pogledi na svijet i gotovo sve životne teme.

Zbog toga se često nađu na udaru kritika, ali temelje njihove tvrđave ništa ne može poljuljati i jedno drugom su najveća podrška. Ako kažemo da je na fotografiji Jelena Ristić, možda nećete odmah pogoditi o kome je riječ.

Instagram 

Naime, na fotografiji je Jelena Đoković, supruga jednog od najboljih tenisača svih vremena Novaka Đokovića, koja je ujedno i na čelu njegove fondacije.

Instagram 

Završila je Osnovnu školu Drinka Pavlovića u centru Beograda, a s obzirom na to da je ozbiljno trenirala atletiku, upisala je Sportsku gimnaziju. Nakon srednje škole upisala je Bocconi u Milanu, jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, gdje je studirala 'Business administration', a potom završila i master. Ona je 2011. godine obranila doktorat s temom 'Luxury Management and Services' na Internacionalnom sveučilištu u Monaku.