Kako je jedna studentica osvojila srce najvećeg zavodnika Jugoslavije? Evo zašto je Zdravko Čolić oženio Aleksandru

Njegovu suprugu gotovo nikad ne viđamo u javnosti.

Youtube/Screenshot

Za Zdravka Čolića, miljenika ženske publike čiji šarm ni danas ne blijedi, kao da je stalo vrijeme što dokazuje i broj žena i njihove reakcije na njegovim koncertima.

Pjevač kojem je na pozornicu doletjelo tisuće ženskih grudnjaka posljednje 23 godine živi povučenim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić koja se nikada ne pojavljuje u medijima.

Nemanja Nikolić/Kurir 

Gotovo nitko ne zna kako izgleda Čolina žena, a njenim stopama po pitanju eksponiranja u javnost idu i njihove kćeri Una i Lara.

Kako je jedna tadašnja studentica uspjela uloviti najvećeg zavodnika u Jugoslaviji, pjevač je objasnio u jednom ranijem intervjuu.

Saša Miljević/PIXSELL 

'Svaki muškarac voli da netko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo se viđati, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige', rekao je pevač o samozatajnoj supruzi s kojom je u braku od 2001. godine.

Supruga Zdravka Čolića pojavila se i u jednom od njegovih spotova za pjesmu 'Tebe čuvam za kraj', a kako se čak i tamo samo nazire njen lik, mnogi su ostali uskraćeni za njenu ljepotu i šarm.

Zdravko Čolić - Tebe čuvam za kraj  YouTube

Više fotografija Zdravka Čolića pogledajte u galeriji.