Zavodila je najveće face bivše države: Zdravko Čolić ovoj ženi jednu rečenicu nikad nije oprostio

Godinama je dominirala scenom, a zbog jedne rečenice se sve srušilo.

Youtube/Screenshot

Poznata plesačica i koreografkinja Leposava Stefanović, poznatija kao Lokica,godinama je dominirala plesnom scenom bivše države. Koliko je bila popularna govori i činjenica da su se mnoge dame šišale na isti način kao i ona, a kako je i u to vrijeme i Zdravko Čolić bio sve popularniji, neizbježno je bilo da će doći do njihovog umjetničkog spoja.

Počeli su zajedno i nastupati i postali su nevjerojatan tandem. Nijedan se Čolin koncert nije mogao zamisliti bez Lokice i njene plesne grupe.

Tako su 'Lokice' koje su nastupale u televizijskom serijalu '7 plus 7' pratile Čolu na turneji 'Putujući zemljotres'.

Međutim, veliko prijateljstvo između balerine i jedne od najvećih balkanskih zvijezda odjednom se našlo na klimavim nogama.

Bus Plus Production/ATAImages/PIXSELL 

Kada se Zdravko Čolić vratio iz vojske prestao je razgovarati s njom zbog samo jedne izjave koja mu se nije dopala, iako je Lokica često isticala da ga smatra bratom.

Lokice - Glavo luda  YouTube

Naime, ona je rekla da Zdravko nije talentiran za ples, što je njega jako uvrijedilo.

Zorana Jevtić/KURIR 

'Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to reći jer je redatelj Jovan Ristić Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talent za ples, a vježbanjem smo napravili rezultat. Naučio je plesati. Voljela bih da se pomirimo zbog njegovih kćeri i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta', rekla je Lokica medijima svojedobno.