'Ja to u životu nisam vidjela': Unuka čuvene pjevačice otkrila pravu istinu o njenom braku s političarem

Otkrila je javnosti nepoznate detalje.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Ljubav pjevačice Ane Bekute i političara Milutina Mrkonjića trajala je 10 godina, a na njihovom skladnom odnosu i braku svi su zavidjeli.

Međutim, sad je Anina unuka otkrila nepoznate detalje o jednoj od najvećih ljubavi na estradnom nebu regije.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Dolaskom njega u njen i naš život otvorila se još više, zaljubljena žena. Kako možete zamisliti zaljubljenu ženu, takva je ona bila. Ta ljubav je bila tinejdžerska. Ja to u životu nisam vidjela i mnogi pričaju o toj ljubavi. Kao netko tko je to svakodnevno gledao i doživljavao i shvaćao, oni su postali jedan izvanredan primjer kako ja sutra trebam birati', izjavila je Anina unuka Sonja i istaknula da je Bekuta utjehu pronašla u glazbi nakon što je njen partner preminuo.

'To je njen lijek, nastupati i dijeliti radost i svoj glas s nekim. Kad je pitam kada planira odmoriti i otići u mirovinu, ona uvijek meni kaže: 'Ne, to se neće dogoditi. Sve dok ja mogu pjevati, ja ću pjevati'. Bog je njoj dao glas koji treba dijeliti s drugima, a ne dijeliti samo za sebe. Sva sreća, usrećuje mnoge ljude time i dijeli svoju tugu s njima, kao i oni s njom što suosjećaju s tim tekstovima', rekla je Sonja u jednoj emisiji.

STEFAN STOJANOVIĆ/MONDO 

Podsjetimo, Ana se za Dan zaljubljenih putem društvenih mreža obratila svojoj najvećoj ljubavi.

'Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nijem, a ja gluha. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim tijelima, u drugim vremenima. I voljela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvijezda na nebu ne izgori u zaborav. Snimila sam našu pjesmu. Zagrli me', poručila je pjevačica uz zajedničku fotografiju.