Zovu je srpskom Beyonce i jedva čekaju da dođe u Zagreb: Evo koliko je visoka najtraženija pjevačica na estradi

Ona je sama jednom prilikom otkrila ovaj podatak.

Instagram

Tea Tairović već nekoliko godina gradi uspješnu glazbenu karijeru i jedna je od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije. U prilog tome idu i njena dva rasprodana koncerta prošlog vikenda u beogradskoj Štark Areni kojima je još jednom dokazala zašto je toliko tražena.

Osim toga, željno je iščekuju i u Lijepoj Našoj te se brojni obožavatelji nadaju da će uskoro najaviti i koncert u Areni Zagreb.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Osim prepoznatljive boje glasa, Tea je upečatljiva i zbog atraktivnog fizičkog izgleda, a pored pjevanja njena velika strast je i ples kojim se bavi od malih nogu. Poznato je da uz pjesme koje pjeva ima i koreografije u koje ulaže mnogo truda pa je tako zaradila i nadimak 'srpska Beyonce'.

S obzirom na vitku liniju i senzualan trbušni ples kojim nemalo puta privlači pažnju, mnoge zanima i to koliko je pjevačica visoka, pa je ona sama jednom prilikom otkrila ovaj podatak.

F.S./ATA Images/PIXSELL 

'Visoka sam 176 cm. Kad obujem štikle viša sam od svih, onda sam skoro dva metra', rekla je Tea i dodala:

'Ove na meni sada su 10 cm. Prema tome, u ovome nisam kao bandera. Ali kad obujem one prave štikle za nastup, onda sam Tea Banderas', izjavila je pjevačica tada.