Sjećate li se Šimuna iz 'Ruže vjetrova'? Promijenio je svoj izgled i više od 24 godine voli ovu glumicu

Mnoge Hrvatice bile su zaljubljene u srpskog glumca Zorana Pajića kojeg smo svojevremeno gledali u seriji 'Ruža vjetrova'.

RTL

Mnoge Hrvatice bile su zaljubljene u srpskog glumca Zorana Pajića kojeg smo svojevremeno gledali u seriji 'Ruža vjetrova'.

U domaćoj hit seriji je imao glavnu ulogu uz Marinu Fernandez koju trenutno gledamo kao liječnicu Olgu u 'Sjenama Prošlosti'. Od tada se mnogo toga promijenilo, a ponajviše 'Šimunov' izgled koji se pohvalio kako je u samo tri mjeseca smršavio čak 15 kilograma.

Ivo Čagalj/Pixsell 

'U posljednje tri godine trudim se zdravo hraniti i vježbati. Posao me nekad omete u tome, ali se brzo vratim rutini koju sam izgradio. Kad god se zdravo hranim i treniram, osjećam se dobro i to me drži da ne pokleknem i počnem se ponovno nezdravo hraniti. Jedem četiri obroka dnevno, koja čine meso, jaja, povrće i voće. Ništa šećer i brašno', rekao je nekoć Zoran za Zdrav život.

Inače, srpski mediji Pajića, koji je postao i TikTok zvijezda, već godinama spajaju s glumicom Sandrom Silađev za koju kaže da je njegova najveća ljubav i prijateljica.

'Upoznali smo se na prijemnom ispitu za glumu, 2000. godine. Dok smo u hodniku čekali da nas pozovu saznao sam da osim standardnih zadataka, kao što su drama ili recitacija, komisija traži da ispričamo i vic. Uhvatila me je panika, jer mi ta tema nikad nije bila posebno bliska. Išao sam okolo i molio ljude da mi pomognu, a Sandra me je umirila riječima: 'Ne brini, znam ja nekoliko', rekao je za srpski Hello Zoran koji bez Sandre ne može da zamisli nijedan svoj dan.

Doček s parovima  YouTube