Stankica o uvredama koje joj pristižu: 'Pitaju kako me nije sram...'

Pobjednica 3. sezone 'Gospodina Savršenog', Stankica Stojanović, nedavno se požalila kako je zbog ugrađenih filera sumnjivog porijekla njezino lice izobličeno i nateknuto, a sad je pak otkrila da je na meti svojih pratitelja jer se fotografira bez šminke.

Instagram

Pobjednica 3. sezone 'Gospodina Savršenog', Stankica Stojanović, nedavno se požalila kako je zbog ugrađenih filera sumnjivog porijekla njezino lice izobličeno i nateknuto, a sad je pak otkrila da je na meti svojih pratitelja jer objavljuje fotografije na kojima je bez šminke.

'Stiglo mi je pitanje: 'Zašto se fotografiram i snimam bez šminke ili bar nekog filtera? Kako me nije sramota, bolje da se sakrijem u kut.' Ne znam trebam li se sakriti u kut ili…? Pitam zbog Kiće nasekirao se?!', napisala je ispod fotografije s crno-bijelim filterom.

'Mogu ti reći i nenašminkana si ljepša nego većina onih photoshopiranih', 'Od koga da te bude sramota!?Od ovih filtriranih, lažnih i nestvarnih? Ma svaka tebi čast što si dosljedna sebi i što si primjer za sve nas', neko su od komentara podrške.

Podsjetimo, Banjalučanka prolazi kroz pravu životnu dramu zbog migrirajućih filera u licu koji su joj ugrozili zdravlje. U ispovijesti koju je podijelila na Instagramu otkrila je kako joj je ugroženo psihofizičko zdravlje, a tim s kojim je surađivala nije htio preuzeti odgovornost niti su je podržali.

Više Stankičinih fotki pogledajte u galeriji.