'Tu se malo zeznula': Jelena Karleuša opet raspalila po Severini zbog tajne prepiske s Duškom

Jelena Karleuša je otvoreno govorila o sukobu sa Severinom, ističući da je pjevačica sama sebi zatvorila vrata u Srbiji.

Instagram, M.M./ATAIMAGES/PIXSELL

U jednoj televizijskoj emisiji Jelena Karleuša je pokazala zašto je jedna od najglasnijih javnih ličnosti kada je u pitanju obrana Srbije i njenog naroda. Tim povodom je osudila Severinino ponašanje, tvrdeći da je sama sebi zatvorila vrata u zemlji koja joj je pružila priliku za karijeru.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Ne mislim da je Severini službeno zabranjen ulaz u Srbiju, ali ona je sama sebi zatvorila ta vrata. Ne možeš vrijeđati jedan narod, prozivati ga na svaki način, a onda očekivati da te dočeka raširenih ruku. Beograd je epicentar Balkana, ovdje se prave velike karijere i nema mjesta za one koji nemaju poštovanja prema Srbiji. Ništa nikad neće biti ispred moje zemlje', rekla je Karleuša s ponosom u glasu.

Jelena je još jednom potvrdila koliko joj je važno braniti čast Srbije i srpskog naroda koji su više puta bili na meti Severininih izjava i stavova.

Igor Kralj/Pixsell 

'Uvijek ću voljeti sve narode, ali Srbiju ću braniti pod svaku cijenu. Nitko ne može dolaziti ovdje, zarađivati u ovoj zemlji i usput je ponižavati. To ne prolazi kod mene', izjavila je pjevačica pa se dotaknula i prepiske između Severine i Duška Tošića koju joj je domaća pjevačica osobno poslala.

'Još jedna stvar u vezi Severine, misleći da će me povrijediti... Kada sam joj se obratila da ostavi moj narod i zemlju na miru, poslala mi je prepisku s mojim sada bivšim mužem. Nije znala da sam mnogo takvih dopisivanja ja dobila i da me ništa to nije iznenadilo. Tu se malo Severina zeznula, ali i to mnogo govori o njoj koja se dopisivala s oženjenim čovjekom', rekla je u emisiji Puls Srbije.