Zbog djece je vratila prirodni izgled: Evo kako sada izgleda manekenka koja je tvrdila da su je unakazili liječnici

Povadila je sve filere i silikone.

Instagram

Manekenka Dejana Živković u siječnju je rodila i s partnerom Filipom Simovićem dobila drugo dijete. Sad je objavila fotografiju s odmora na koji je otišla bez supruga i djece.

Instagram 

'Ovo je prvi put da putujem sama otkad sam prije tri godine zatrudnjela. Nema djece, nema muža, ali godi malo odmora. Moramo misliti na sebe jer se lako izgubimo u svakodnevnim obavezama, a to nije dobro ni za koga. Ovaj put je da se opustim, napunim baterije i vratim se još jača! Život je lijep kad pronađemo balans između ljubavi prema obitelji i brige o sebi. I nema photoshopa, ovo je prava stvar!', napisala je.

Instagram/Screenshot 

Dejana je, podsjetimo, odlučila javno progovoriti o poteškoćama koje je imala zbog estetskih korekcija i operacija.

'Što se događalo posljednjih nekoliko godina i što je dovelo do toga da gotovo ne sličim na sebe... Ne želim da ispadne da su doktori krivi za sve. Sama sam odlučila eksperimentirati sa svojim licem, ali u većini slučajeva su doktori bili krivi. Najviše sam zahvalna majčinstvu koje me je promijenilo toliko da više nisam željela izgledati neprirodno kao majka jednog, a zatim i drugog djeteta. Najviše sam sretna što sam uspjela vratiti svoj prirodan izgled', poručila je Dejana ranije putem društvenih mreža.

Instagram/Screenshot 

'Najvažnija poruka za sve mlade i starije djevojke/žene je da ne misle da će nekim zahvatom uljepšati sebe jer se može dogoditi milijun komplikacija. Odlazak na 'uljepšavanje' ne mora značiti da ćete se uopće uljepšati, a kamoli dobiti željeni rezultat', jasna je bila manekenka.