'Moj suprug to ne dozvoljava': Melini Džinović je Haris u braku branio samo jednu stvar

Nakon razvoda započela je novi život daleko od Srbije.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Haris i Melina Džinović službeno su se razveli nakon 10 godina braka i 22 godine zajedničkog života. Iako je razvod šokirao mnoge, njihovi bliski poznanici nisu bili iznenađeni. Naime, par je u javnosti slovio za idealan, a Melina se često hvalila podrškom supruga. Ipak, o razvodu se nije izjašnjavala, dok je Haris naglašavao da je ispunjavao sve njene želje.

Modna kreatorica je nakon razvoda napustila i Srbiju te se preselila na Azurnu obalu.

Antonio Ahel/Pixsell 

Jedan detalj iz njihovog braka bio je posebno zanimljiv javnosti – Haris nije dozvoljavao Melini da mijenja boju i dužinu kose.

'Moj suprug ne dozvoljava promjenu boje, dužine, ničega što se tiče kose. On kaže da me je takvu upoznao i da to tako ostaje. Moja kosa uvijek mora biti čista i njegovana, to mi je važnije od odjeće', pričala je ranije Melina za medije.

Dragana Udovičić/Kurir 

Podsjetimo, prema pisanju srpskih medija, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi s dvije godine starijim biznismenom, piše Espreso.

'Njen novi emotivni partner slovi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerica. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neukaljana, dogovorili su se skrivati da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju', rekao je dobro upućeni izvor.