Poznata pjevačica krstila kćer koju je rodila u 52. godini: Beba na nogama imala opanke, a majka pozirala u ovome

Pjevačica Sanja Maletić (52) porodila se krajem lipnja i na svijet donijela kćer kojoj su dali ime Vanja. Sanja je trudnoću krila od svih, a sada je pokazala svoju mezimicu koju je jučer krstila u Hramu na Zvezdari.

Instagram

Pjevačica Sanja Maletić (52) porodila se krajem lipnja i na svijet donijela kćer kojoj su dali ime Vanja.
Sanja je trudnoću krila od svih, a sada je pokazala svoju mezimicu koju je jučer krstila u Hramu na Zvezdari.

Marina Lopičić/Kurir 

Majka i beba pozirale su u narodnoj nošnji, a malena Vanja je na nogama imala i opanke.

'Danas 1. rujna 2024. god krstili smo u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari, našu kćer Vanju Stefanović. Vanju je krstio Protojerej - stavrofor Dragan Predić, a na rukama je držao kum B. Ostojić. Hvala Gospodu Bogu na velikoj radosti', napisala je Sanja na društvenoj mreži Instagram.

Instagram 

Sanja Maletić nekoliko puta je u javnosti govorila o trudnoći, izvantjelesnoj oplodnji i borbi za potomstvo.

'Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu usvojiti dijete, već dugo, ja sam ’73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu usvojiti djecu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspjeha, ja da sam uspjela, ja bih do sada to objavila na sva zvona. Kad je čovjek javna osoba, nema vremena žaliti ni sebe ni situaciju takva kakva je. Čovjek nema vremena isplakati se i odbolovati kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora ići dalje i završavati druge stvari, druge obaveze', izjavila je Sanja jednom prilikom.