'ZALUPIO JE VRATIMA, REKAO NEŠTO STRAŠNO I TO JE BIO KRAJ': Neda Ukraden o velikoj ljubavi s kirurgom

Pjevačica Neda Ukraden jedna je od najvećih balkanskih zvijezda, a o njenom ljubavnom životu nikada se nije previše znalo.

Instagram

Pjevačica Neda Ukraden jedna je od najvećih balkanskih zvijezda, a o njenom ljubavnom životu nikada se nije previše znalo.

Poznato je da iza sebe ima brak s redateljem Milanom Bilbijom, s kojim ima kćer Jelenu.

Pjevačica se nikada nije bojala povući radikalne poteze, kako u karijeri, tako i u privatnom životu, a kada više nije bila sretna u braku, odlučila se razvesti.

Robert Gašpert 

'Nije nam išlo. Veza i ljubav su se počeli nagrizati. A kad je prešlo granice lijepog, rekla sam - ne. Samo sam našla svoje novo gnijezdo, opremila ga, donijela stvari sa svih strana svijeta... Ali ipak sam otišla. I nije me bilo strah... Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodijelio i dijete i stan i mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu', rekla je Neda i dodala da se nije preudala zbog djeteta:

'Nisam se udala jer sam žena s djetetom. Ja sam prvenstveno majka pa sve ostalo. Kad si sam, seliš se s koferom gdje hoćeš. Ali kad imaš dijete... Dovođenje djeteta u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Jednom sam imala zakazano vjenčanje, čak i datum, ali sam odustala zbog kćeri', otkrila je pjevačica jednom prilikom.

Instagram 

Jednom prilikom prisjetila se jedne svoje ljubavi koja je neslavno završila.

'Imala sam divnu ljubav, kirurga, koji je poludio... Nije poludio u smislu posla, nego kod kuće. Zalupio je vratima, rekao nešto ružno, strašno, i to je bio kraj naše veze', rekla je Neda.