Šokantni intervju bivšeg menadžera: 'Zdravko Čolić je moje najveće razočarenje, prije mene nije zaradio ni dinar'

Poslije rada s čuvenim pjevačem ostao mu je gorak okus u ustima.

Bus Plus Production/ATAImages/PIXSELL

Legendarni glazbenik Zdravko Čolić svojedobno je surađivao s nekadašnjim menadžerom Zabranjenog pušenja, Draganom Kikijem Zurovcem, koji je sada otkrio nepoznate detalje o pjevaču.

Bus Plus Production/ATAImages/PIXSELL 

Kako je istaknuo, poslije rada s Čolićem ostao mu je gorak ukus u ustima, a evo i zašto.

'Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio ni jedan jedini dinar. Nije imao, i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim... Pokušao je raditi neke koncerte i onda je nešto Bregović rekao: 'Hajde ti pokušaj'. Međutim, to je sve propalo...', istaknuo je Kiki.

'Tada je imao 51 godinu, a posljednjih 10 ga je držao na grbači jedan dečko kojeg je isto jako razočarao. S Čolićem se nitko nikada nije ni družio iz Sarajeva, niti je on ikada tamo živio. On je posljednjih 30 godina pjevao da preživi u onom užasnom ratu, ali nije mogao, rekao je pa dodao:

'Godine 1999. sam ga ja vratio na scenu i čovjek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dan da vrati dugove jednom čovjeku iz BiH i bratu koji se tada zadužio kod zelenaša. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao donositi milijune. Njega i sad smatraju najbogatijim pjevačem, a on nikada nije imao, dinara prije toga nije zaradio', zaključio je Kiki u 'Gravitacija' podcastu.