Ona je bila kuma Nataši Bekvalac na vjenčanju s vaterpolistom: Družile su se godinama, a sad izgleda ovako

Prije 17 godina, vjenčanje srpske pjevačice Nataše Bekvalac i vaterpolista Danila Ikodinovića bilo je glavna tema u srpskim medijima.

AMI G/SCREENSHOOT

Prije 17 godina, vjenčanje srpske pjevačice Nataše Bekvalac i vaterpolista Danila Ikodinovića bilo je glavna tema u srpskim medijima.

Bivši bračni par izgovorio je sudbonosno 'da' u Crkvi svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima, a potom su u stanu obavili građansko vjenčanje u krugu najbližih prijatelja.

Youtube/Screenshot 

Iako se njihov brak završio razvodom, poznato je da su pjevačica i nekadašnji vaterpolist ostali u dobrim odnosima zbog kćeri Hane, ali malo tko zna koga je novosadska Barbika izabrala za kumu na vjenčanju.

Bekvalac je za kumu je odabrala voditeljicu Natašu Ilić s kojom se družila dugi niz godina, a poznaju se od davnih dana iz Novog Sada.

Podsjetimo, Nataša Bekvalac se udavala čak tri puta, a kako je izjavila više nema namjeru ići pred oltar:

'Ja se više nikad neću udati, to je definitivno. To nije stvar odluke, već promjena stava o tome. Za ljubav sam uvijek, ali brak je toliko zastarjela institucija, toliko te ograničava u svakom smislu. Ja ne mogu potpisati, niti obećati nešto kada ne znam što ću osjećati sutra. Brak je potpuno besmislen! Ovo čudno zvuči kada izgovara osoba koja iza sebe ima tri braka, ali upravo zbog toga i mogu to kazati', izjavila je jednom prilikom pjevačica.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Dragana Udovičić/Kurir