Mlada pjevačica uhvaćena u zagrljaju Zdravka Čolića: Fotografija s privatne zabave potaknula zanimljive glasine

Na društvenim mrežama nastala je pomutnja.

Instagram

Tea Tairović izazvala je lavinu komentara kad je objavila zajedničku fotografiju s najvećom glazbenom zvijezdom na ovim prostorima, Zdravkom Čolićem.

Mlada zvijezda, trenutno jedna od najvećih i najtraženijih, podijelila je fotografiju na kojoj je u Čolinom zagrljaju, a u opis iste stavila je srce i krunu, aludirajući na to da je Čola kralj glazbe i estrade.

Iako nije navela gdje su se sreli i družili, sudeći po nekolicini snimki na društvenim mrežama riječ je o privatnoj proslavi u Crnoj Gori. Naime, njih dvoje bili su angažirani da uveličaju slavlje, a goste su raspametili u trenutku kad su ukrstili glasove i otpjevali jednu pjesmu zajedno.

Bus Plus Production/ATAImages/PIXSELL 

Međutim, obožavatelji su već izazvali pomutnju na društvenim mrežama, budući da se šuška da bi upravo Čola mogao biti jedan od gostiju na njenim nadolazećim koncertima u beogradskoj Areni.

'Molim vas, recite mi da je on gost u Areni', 'Nešto se kuha', 'Jako skupa fotografija', 'Možda Čola bude gost u Areni, i to će sigurno biti drugi dan kad ja ne idem', 'Čola gost u Areni, pazite što vam kažem', samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Tea i Zdravko poznaju se dugo i imaju itekako dobar odnos, pa sve što fanovi priželjkuju i nije nemoguće, pogotovo kad se u obzir uzme to što Tea goste za oba koncerta u Areni krije kao zmija noge.