'Nosim jeftino odijelo': Čolić priznao koliko se promijenio od početka karijere, evo za čim jedino žali

Istaknuo je da mu se život mijenja kako stari.

R.Z./ATAImages/PIXSELL

Zdravko Čolić sinoć je nastupao u Crnoj Gori, te s okupljenim medijima porazgovarao o karijeri i planovima.

Kao i uvijek, Čolić je sve zasjenio svojom elegantnom odjevnom kombinacijom, a kako priznaje, ranije je davao mnogo više novca na odjeću nego danas.

Bus Plus Production/ATAImages/PIXSELL 

'Nisam se nešto stilizirao. Ovo je jeftino Bossovo odijelo, obično odijelo. Prošla su ta vremena, ranije sam ja odlazio u Englesku i tamo kupovao. Bilo je bitno da na pozornici imaš šivano odijelo i da bude scenski, 'šljašteće'. Svašta se mijenja kako čovjek stari, život se mijenja, ali ja se nadam pozitivno. U smislu neke zrelosti, druženja, ali i karijere', rekao je iskreno pevač i otkrio za čime žali.

'Žao mi je što rijetko izdajem CD. Ne znam je li to zbog suradnika, producenata... Mada i ja posljednjih godina pišem sam pjesme. Prije smo za tri mjeseca pravili ploče, a sada je sve sporije. To mi je žao. Volio bih da izađe više novih pjesama. Postoje pjesme koje mlađa publika ponovno otkriva. U 90 posto slučajeva pjesme bolje zvuče uživo nego na snimci.

Petar Aleksić/Kurir 

Inače, i Dino Merlin je izjavio da je Čola njegov idol, a sad je Zdravko otkrio hoće li doći do dueta.

'Snimanje dueta je toliko nebitna stvar, to se dogodi sponatno uvijek. Dino i ja smo iznijeli duet koji je iznad svakog dueta, a to je bilo izvođenje pjesme 'Kao moja mati' na koncertu što ima više pregleda nego pravi dueti', iskren je bio Čolić.