Nije operirala apsolutno ništa: Jedna od najljepših srpskih glumica iznenadila izgledom lica bez šminke

Nedavno je na svijet donijela treće dijete.

Instagram

Glumica Tamara Dragičević, koja je u filmu 'Toma' utjelovila pjevačicu Silvanu Armenulić, nedavno se porodila i na svijet donijela treće dijete. Njen suprug i glumac Petar Benčina i ona sinu su dali ime Boris.

Trenutno uživaju u vremenu i trenucima koje obiteljski provode zajedno, no Tamara se sada odlučila posvetiti sebi i s najmlađim sinom uživati na suncu.

Instagram/Screenshot 

Najnovije fotografije u kupaćem kostimu objavila je na društvenim mrežama, a sve je pozitivno iznenadila svojim prirodnim izgledom bez šminke i filtera. Naime, Tamara je jedna od rijetkih ljepotica s javne scene koja na sebi kirurški nije korigirala apsolutno ništa.

Instagram/Screenshot 

'Čini mi se da, čim sam napunila 30 godina, odmah sam zapazila više bora oko očiju. Ipak, mislim da se tretmanima i masažama sve to može minimalno korigirati, minimalno, ali dovoljno da djelujemo njegovano i svježe. A bore mogu čak biti slatke jer nam daju zreliji izgled (smijeh). Ja moje još uvijek volim. Moram priznati da filere i botoks još nisam isprobala. Nemam ništa protiv ovih procedura ukoliko ih izvodi netko tko dobro zna svoj posao i ima mjeru, odnosno tko se prilagođava našoj mjeri', izjavila je Tamara ranije u jednom intervjuu.

Podsjetimo, Tamara je rano ujutro 6. srpnja završila u rodilištu, a Petar se našalio da su tu došli direktno iz izlaska.

'Jutros negdje oko 3 i pol poslije izlaska u grad svratili smo do 'Dragiše Mišovića'. Ti si nevjerojatna', napisao je glumac misleći na bolnicu u kojoj je Tamara rodila.