Ovo je oporuka Saše Popovića: Otkriveno kome će najveći estradni moćnik ostaviti milijune i imovinu

Saša posjeduje i stan u Opatiji kao i jahtu koja je usidrena na hrvatskom primorju.

M.M./ATAIMAGES/PIXSELL

Saša Popović je, prema pisanju srpskih medija, prije nekoliko godina odlučio uz pomoć odvjetnika sastaviti oporuku u kojoj je naznačio kome ostavlja svu imovinu.

Kako je pisao Scandal, Saša je počeo ulagati u različite poslove i sa svojom suprugom Suzanom Jovanović pokrenuo je čak nekoliko djelatnosti koje će njihovoj djeci osigurati bolju budućnost. Stoga je najveći estradni moćnik na vrijeme napisao oporuku kako bi osigurao cijelu obitelj.

Nemanja Nikolić/Kurir 

'Sale se konzultirao sa svojim odvjetnikom i odlučio ipak sve ostaviti Suzani. Ona je mlađa od njega petnaest godina, ali on u nju ima najviše povjerenja i siguran je da će se ona znati snaći sa svom imovinom koju posjeduju', tvrdi izvor spomenutog lista i dodaje:

'Ima on povjerenja i u svoju kćer kao i u Suzaninog sina kojeg je odgajao kao da je njegov. Ali opet je odlučio sve prepustiti Suzani za koju vjeruje da će sve dalje podijeliti po savjesti i onako kako bi i on. Svakako ne misli da mu se bliži kraj, samo je svjestan vremena u kojem živimo i da je potrebno i to riješiti, točnije imati oporuku, a s tim se i Suzana slaže. Ali pred njima dvoma je tek život i planovi.'

Dragana Udovičić/Kurir 

Suzana Jovanović će, kako se navodi, nakon što oporuka i službeno bude sastavljena, biti bogatija za nekoliko milijuna, ali kako su ona i Saša u skladnom braku, ne osvrće se na to već svoju pažnju posvećuje suprugu i trudi se da zajedno uživaju u svakom novom danu. Pored nekretnina, Saša je tijekom prethodnih godina novac ulagao u skupocjene automobile, ali i u jahtu.

Naime, Popović posjeduje jahtu koja je usidrena na hrvatskom primorju i na čije održavanje troši vrtoglavu svotu novca.

'Uopće ne žalim novac na takve stvari, volim imati skupe i dobre automobile. A jahtu znam voziti i iz tog razloga sam je i pazario', rekao je Popović svojedobno.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Kada je riječ o automobilima, Saša posjeduje čitav vozni park na koji je iskeširao milijune, a planira i izgradnju luksuznog kompleksa na Avali gdje je kupio zemljište. Osim toga, njegov dom na Bežanijskoj kosi odiše luksuzom na svakom koraku. Velebna kuća direktora Granda svakako odiše prostranošću, a u dnevnom boravku prevladava skupocjeni bijeli namještaj, klavir, šank, mnogo umjetnina i obiteljskih fotografija.

Nemanja Nikolić/Kurir 

U dvorištu pored velike kuće imaju još jednu manju pomoćnu. Popović posjeduje i stan u Opatiji koji je, prema pisanju medija, platio 300.000 eura, a jednom prilikom se i na društvenim mrežama pohvalio u kakvom luksuzu s obitelji i prijateljima uživa dok je na odmoru. Pokazao je djelić svog doma: bazen, terasu i pogled na more.

Podsjetimo, kako su prije nekoliko godina mediji pisali, Sašina ukupna zarada u posljednjih nekoliko godina, računajući i sedam i pol milijuna od prodaje firme, iznosi oko 10.500.000 eura.